Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

10 oktober 2017

Ter nagedachtenis: Burgemeester draait spreekuur op afdeling I&K

Ter nagedachtenis van burgemeester Van der Laan publiceren wij dit artikel uit 2011 nog een keer. Wij herinneren hem als een betrokken, bevlogen en toegankelijk mens. Ook wij zullen hem missen.

 

Burgemeester Van der Laan heeft gistermiddag spreekuur gedraaid op onze afdeling Informatie & Klachtenopvang. Hij deed dit in het kader van het Europees Jaar van de Vrijwilliger en de campagne Vrijwillig Amsterdam. In het College van B&W is afgesproken dat iedereen een activiteit als vrijwilliger zou uitvoeren, zo ook de burgemeester. De burgemeester werd hierbij begeleid door onze vrijwilliger Gabriël de Haan. Tijdens het spreek uur liet hij zich uitgebreid informeren over de werkzaamheden van de afdeling I & K en dat van onze vrijwilligers. Ook nam hij deel aan een gesprek met een cliënt die op het spreekuur kwam.

 Burgemeester Van der Laan in gesprek met medewerker I & K

(Foto: Luc Nijenhuis)

Vrijwillig Amsterdam

2011 is het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. De gemeente Amsterdam grijpt dit jaar aan om met vrijwilligersorganisaties vrijwilligers in het zonnetje te zetten en Amsterdammers te interesseren om vrijwilligerswerk te gaan doen. Hiervoor is de campagne Vrijwillig Amsterdam ontwikkeld. Motto is: Vrijwilligerswerk, goed voor jou, goed voor de stad (www.amsterdam.nl/vrijwillig). 

 

terug naar het nieuws overzicht »