Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 oktober 2016

Campagne `Zo ben ik geholpen`

Heeft u een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz), dan heeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Maar wat is dit eigenlijk? Om dit duidelijk te maken is Adviespunt Zorgbelang de landelijke campagne ‘Zo ben ik geholpen’ gestart, met verhalen van mensen die ervaring hebben met cliëntondersteuning. Als een van de Zorgbelang-organisaties ondersteunen wij deze campagne die gericht is op kwetsbare 80-plussers, hun kinderen, mantelzorgers en professionals.

Ondersteuning campagne

Iedereen kan helpen om deze campagne onder de aandacht te brengen. Er zijn posters, flyers en en banners voor op een website beschikbaar. Interesse? Stuurt u dan een mail naar wlz@clientenbelangamsterdam.nl.   

U kunt de campagne volgen op Facebook en op Twitter, waar u de verhalen kunt delen en aanvullen. Samen kunnen we meer mensen attenderen op deze gratis dienstverlening. 

Ook onze cliëntondersteuner Marieken Wattel speelt een bescheidenrol in de campagne. Lees hier over de ervaringen van de 82-jarige mevouw Nicolic.

Foto campagne Zo ben ik geholpen

Klik hier om naar de website 'Zo ben ik geholpen' te gaan.

Zelf ondersteuning nodig?

Mocht u zelf vastlopen in de Wlz, dan kunt u contact opnemen met onze cliëntondersteuners via (020) 5 777 999 of mailen naar wlz@clientenbelangamsterdam.nl.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel