Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

7 september 2017

Deborah Lauria nieuwe directeur Cliëntenbelang Amsterdam

Op 6 november a.s. treedt Deborah Lauria (1972) aan als nieuwe directeur van Cliëntenbelang Amsterdam. Hiermee volgt ze Ad Warnar op die na 8 jaar per 1 september is vertrokken.

 

Deborah Lauria CV juli 2017.jpgRome

Deborah Lauria studeerde Politieke Wetenschappen - Internationale Betrekking in Rome, haar geboorteplaats. Ze begon haar loopbaan in Nederland eind 1999 bij de ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland, waar zij leiding gaf aan de afdeling Vrijwilligersactiviteiten. Vanuit deze functie heeft zij een bijdrage geleverd aan de bewustwording over de problematiek rond ontwikkelingssamenwerking en het belang van mondiale educatie.

 

De Letselschade Raad

Van 2003 tot 2006 was Lauria afdelingsmanager bij VluchtelingenWerk Nederland, waarna zij haar managementervaring uitbreidde als adjunct-directeur bij Slachtofferhulp Nederland. Van 2009 tot 2011 gaf zij leiding aan een deelproject van het ministerie van Veiligheid en Justitie en richtte zij het Slachtofferloket op bij het Openbaar Ministerie in het Arrondissement Amsterdam. Vanaf maart 2011 heeft Lauria zich als directeur van De Letselschade Raad ingezet voor verbeteringen bij de afwikkeling van letselschadezaken.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel