Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

22 februari 2023

Directeur-bestuurder Deborah Lauria te gast bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We starten de uitzending met mededelingen en een actuele agenda. 

 

Deborah Lauria

Donderdag 23 februari is Deborah Lauria (directeur-bestuurder van Cliëntenbelang Amsterdam) te gast bij Radio Signaal. We gaan het hebben over hoe het met haar en haar werkzaamheden gaat sinds het vorige interview op 3 juni 2021.

 

We spraken toen over de start van de Buurtteams, deelname van migrantenorganisaties en jongeren aan belangenbehartiging en het jaarevenement 'Dromen over wonen' op 24 juni 2021.

 

Dit keer zullen we het ook hebben over de samenwerking in de provincie Noord-Holland, de verkiezingen voor Provinciale Staten op woensdag 15 maart, 'Niet verward, maar onbegrepen gedrag' en het jaarevenement op 1 juni met als thema 'Passende zorg'. 

 

Column

Toon van der Aa leest zijn column 'Waardering'.

 

Thumbnail DeborahLauria_8 oktober 2022.jpg

Deborah Lauria (foto Hennis Photography)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.