Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 juli 2016

Elsa van der Kooy 28 juli zomergast bij Radio Signaal

Een heel uur te gast bij Radio Signaal: Elsa van der Kooy, initiatiefnemer van uitgeverij Tobi Vroegh en Psychiatrie-cafés. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natuurlijk zijn we via internet te volgen en terug te luisteren.

Uitgeverij Tobi Vroegh slaat met gemotiveerde vrijwilligers een brug tussen de psychiatrie en de maatschappij als geheel. Vaak hebben de auteurs zelf de psychiatrie aan den lijve ondervonden.
Psychiatriecafés zijn er voor informatie, meningsvorming en uitwisseling over GGz-onderwerpen en ontmoeting tussen tussen (ex-)cliënten van de GGz.
 
Maar er is meer.  Elsa is betrokken  bij de Stichting pesten op de werkvloer, bij Vriend GGZ en ze schrijft columns en boeken. Wat drijft haar, en zijn er nog plannen? 

Radio Signaal online

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 28.