Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 februari 2024

In gesprek met stadsdeelvoorzitter Centrum Amélie Strens

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda.

 

Amelie Strens 2023.jpgAmélie Strens

Op donderdag 15 februari (14.00 uur) is Amélie Strens (D66) te gast in de studio van Radio Signaal. Zij is sinds vorig jaar stadsdeelvoorzitter van stadsdeel Centrum. Ze volgde Alexander Scholtes op, die wethouder Zorg werd. Amélie wordt ook wel de Binnenstad Burgemeester genoemd.

 

We leren Amélie kennen als persoon en horen wat haar drijfveren en ambities zijn. We gaan uitgebreid in gesprek over de uitdagingen van stadsdeel Centrum.

 

Hoe kijkt Amélie naar de ontwikkelingen in de binnenstad en welke taken liggen er op haar bord? Hoe beziet zij de ongelijkheid in de stad en de (on)betaalbaarheid van het leven? En hoe ziet zij de toekomst van het Wallengebied en de rosse buurt; zijn toeristen nog welkom in dit deel van de stad? 

 

Column

Raymond Aronds leest zijn column 'De misleiding van de Homo Ludens'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.