Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

10 juli 2017

Impressie symposium 'Cliënt centraal? Ja, partnerschap!'

Dinsdag 20 juni vond ons symposium 'Cliënt centraal? Ja, partnerschap!' plaats in het Rosarium in het Amstelpark. Het was tevens het moment waarop onze scheidende directeur Ad Warnar tijdens de aansluitende receptie afscheid nam. Lovende woorden van wethouder Zorg Eric van der Burg vielen hem ten deel: Cliëntenbelang Amsterdam is door hem stevig op de kaart gezet. Hier volgt een (foto)impressie van de middag.

 

De middag werd gepresenteerd door dagvoorzitter Glenn Helberg, psychiater, voorzitter van het Ocan en lid van de Raad van Advies van het College voor de Rechten van de Mens. Sprekers waren onder meer Erik Dannenberg, directeur van Divoso en hoogleraar Participatie en Diversiteit Tineke Abma (PDF). Cabaratier Vincent Bijlo analyseerde op buitengewoon spitsvondige en humoristische wijze het begrip 'partnerschap'.

 

Directeur Jarno Meijer van Therapieland liet zijn licht schijnen op het verband tussen het kunnen omgaan met een computer en partnerschap. Onze onderzoekster Márian Vink interviewde twee ervaringsdeskundigen die mede-ondezoekers zijn bij het Centrum voor Cliëntervaringen. Renée van Zandvoort, oprichtster en directeur van Stichting De Regenboogboom, vertelde meer over haar stichting, die er is voor kinderen en ouders die plotseling de controle over hun leven verliezen.      

 

Directeur Ad Warnar aan het woordAd Warnar maakte van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen in een column (PDF) zijn overpeinzingen over partnerschap mee te geven. Voorzitter Judith Meijer en vrijwilliger Nicolette Beseser sloten het symposium af met een dankwoord aan het adres van Ad. De feestelijke receptie was een mooi sluitstuk voor een boeiende en geslaagde middag. 

 

Bekijk hier de foto's van het symposium en de receptie.    

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel