Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 april 2019

Inbreng perspectief cliënten via de Vliegende Brigade +

De subsidieverstrekker ZonMw die zorginnovatie en gezondheidsonderzoek stimuleert, heeft de ‘Vliegende Brigade + ’ in het leven geroepen. De brigade bestaat uit een team van deskundigen op het gebied van de aanpak van personen met verward ( onbegrepen) gedrag én organisaties met relevante kennis. Ook Cliëntenbelang Amsterdam maakt sinds kort onderdeel van deze brigade. Organisaties die werken aan een goede aanpak van deze doelgroep en daarbij vastlopen of vragen hebben over de inbreng van het perspectief van de cliënten, kunnen een beroep doen op de brigade. 

 

Subsidie

U kunt onze hulp inschakelen door een zogeheten ‘voucher’ van maximaal €10.000,00 aan te vragen bij ZonMw.  Bijvoorbeeld als u vragen hebt over:

  • Advies, ondersteuning of begeleiding bij het ontwikkelen en invoeren van plannen voor het bevorderen van het aanbod voor en opvang van personen met verward gedrag.   
  • De inbreng van ervaringsdeskundigen (personen met verward gedrag).
  • Informatie en communicatie over de aanpak en het beleid voor personen met verward gedrag.
  • Plannen van aanpak en beleid vanuit cliëntperspectief.
  • De inzet van de Crisiskaart of Hulpkaart. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over ons aanbod en inzet van vanuit de Vliegende Brigade + kunt u contact met ons opnemen op (020) 75 25 100 en vragen naar Esther Kok of Dorine van Lennep. U kunt hen ook mailen via e.kok@clientenbelangamsterdam.nl of d.vanlennep@clientenbelangamsterdam.nl.  

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel