Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

3 augustus 2016

Ineke Kraus 4 augustus zomergast bij Radio Signaal

Radio Signaal kleurt roze; het is EuroPride 2016 in Amsterdam. Ineke Kraus is te gast. Wellicht voor sommige luisteraars een bekende, omdat zij in een eerdere uitzending het een en ander heeft verteld over het Roze Stadsdorp. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natuurlijk zijn we via internet te volgen en terug te luisteren.

In deze uitzending zullen we het hebben over Ineke zelf die voor een studie Psychologie koos en nu gepensioneerd psycholoog en psychotherapeut is.

Ze was vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk, een vrouwenorganisatie in Peru en bij de opzet en organisatie van een HIV-Aidsonderzoek in Argentinië.

Roze Stadsdorp

In 2014 nam ze het initiatief voor de oprichting van het Roze Stadsdorp. Hoe staat het nu met de organisatie en activiteiten? Hoe verloopt de  samenwerking met Roze Nederland, de EuroPride 2016 en met de ander bestaande Amsterdamse Stadsdorpen. En Ineke laat haar licht schijnen op de toekomst van het Roze Stadsdorp. 

Radio Signaal online

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 4.