Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 maart 2019

Jentiena Clement nieuwe voorzitter PMA

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Jentiena Clement en ben sinds 2016 actief bij het Platform Mantelzorg Amsterdam (PMA). Eind vorig jaar moest onze voorzitter Agnes Domanska het vanwege haar gezondheid iets rustiger aandoen en besloot om terug te treden. Heel jammer natuurlijk, maar we respecteerden haar besluit. Behalve een goede voorzitter was zij ook een plezierige collega en vergaderen met haar was altijd zeer inspirerend.
 
JentienaClement.jpgAangezien ik vaker voorzitter ben geweest, onder andere van de Wmo Adviesraad West, werd mij gevraagd het stokje over te nemen. Na lang nadenken heb ik besloten om op het verzoek in te gaan en mag ik mij sinds 1 februari jl. voorzitter van ons platform noemen.
 

De boer op

Dit jaar gaan we het een beetje anders doen, dan u van ons gewend bent. In plaats van onze gebruikelijke achterbanbijeenkomst in het voorjaar waarbij u naar ons komt, gaan wij nu ‘de boer op’ en komen wij naar u toe! Daarom willen wij in alle stadsdelen kleinere bijeenkomsten organiseren, zodat u ons beter kunt leren kennen. En willen we met u in gesprek over waar u nu zoal tegenaan loopt. Donderdag 28 maart is de eerste bijeenkomst in stadsdeel West, die we organiseren in samenwerking met de gemeentelijke beleidsambtenaar Mantelzorg en de mantelzorgconsulenten van Combiwel.
 
Natuurlijk kunt u in het najaar weer onze vertrouwde en hopelijk inspirerende grote achterbanbijeenkomst verwachten.
Houd deze nieuwsbrief in de gaten en tot ziens bij u in de buurt!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden