Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 maart 2019

Kom ook naar het Life Coach feestje!

‘Een coach als cadeautje, metaalmoeheid en woede-raps’: het is allemaal te vinden in het tijdschrift dat we ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Life Coach eenmalig uitgeven. Op maandag 15 april is het zover: dan krijgt wethouder Kukenheim (Zorg) het eerste exemplaar overhandigd. Wilt u dit tijdschrift ook bemachtigen? Komt u dan naar de feestelijke bijeenkomst op 15 april in het Planetarium Amsterdam. Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op.

 

Cliënten met een lichamelijke aandoening als sparringpartner voor andere cliënten: al 10 jaar werkt Life Coach uitstekend. “Hoe ga ik om met mijn beperkte energie, is een veel voorkomende vraag van onze klanten”, zegt coördinator Annemiek. Initiatiefnemer en beleidsmedewerker Fatima: “Life Coach is een van de mooiste ervaringen in mijn werkzame. Het is de parel in de kroon van Cliëntenbelang Amsterdam.”

 

Renee Meijer klein uitsnede.jpgRenée (coach)
“Als je allebei een aandoening hebt, heb je aan een half woord genoeg, wordt vaak gezegd. Dat klopt helemaal. Waar een ander niet bij nadenkt, ben jij de hele dag mee bezig. Dat is niet te begrijpen voor gezonde mensen.”

 

 

 

 

Barbara Heetman klein uitsnede.jpg

Barbara (klant)
“Boven de 40 jaar stort het systeem van een langdurig chronisch zieke vaak versneld in elkaar. Een internist zei zelfs dat mijn lijf eigenlijk al 70 is. Ik geniet dus nu op mijn 54ste van m’n jonge oude dag.”

 

 

 

 

Marjan Stomph klein uitsnede.jpgMarjan Stomph (lid begeleidingscommissie)
“Het gemiddelde rapportcijfer voor de coaches is een 9! Maar liefst 85 % van de klanten ervaart het leven meer in eigen hand te hebben. Al met al hele hoge scores. Dat vind ik veelzeggend over onze kwaliteit. Alle coaches zijn ten slotte vrijwilligers.”

 

 

 

 

 

Life Coach Annemiek en Nico.jpgTwee life coaches: Annemiek Scheijde en Nico Waterman

 

 

 

 

 

 

 

(Foto's: Nathalie Hennis)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

We zien u graag om 14.00 uur in het Planetarium Amsterdam aan de Kromwijkdreef 11 in Amsterdam Zuidoost. U kunt zich opgeven via info@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Bent u niet in de gelegenheid te komen? Vraagt u dan via hetzelfde e-mailadres het tijdschrift aan, zodat we het kunnen opsturen.

Bereikbaarheid
Het Planetarium ligt direct naast metro- en busstation Gaasperplas. Het adres voor het navigatiesysteem is Loosdrechtdreef 3, Amsterdam.