Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 februari 2023

De kwaliteit van aangepast sporten in Amsterdam verbeteren? Doe mee aan ons onderzoek!

Het Centrum voor Clientervaringen en CASA (Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam) doen onderzoek naar de sportbehoeften en -mogelijkheden van mensen met een motorische beperking of chronische aandoening. De gemeente Amsterdam heeft dit gevraagd en zal de uitkomsten gebruiken om het sportaanbod beter te laten aansluiten op de behoeften van sporters. Hiervoor hebben we uw/jouw hulp nodig!

 

Tussen 18 en 40 jaar oud

Inmiddels hebben we voldoende mensen geïnterviewd van tussen 40 en 80 jaar. We zoeken nu nog mensen met een chronische ziekte of een fysieke beperking die tussen de 18 en 40 jaar oud zijn. We zoeken mensen die ervaring hebben met aangepast sporten, maar ook een aantal mensen die op dit moment juist niet sporten.

 

Datum en tijd

Het interview duur maximaal anderhalf uur en vindt plaats in februari of maart. De precieze datum bepalen we in onderling overleg. We kunnen afspreken op een locatie die voor u prettig is. Eventueel kunnen we ook (beeld)bellen. Voor deelname ontvangt u een cadeaubon ter waarde van 20 euro.

 

Interesse?

Heeft u interesse? Meldt u zich dan aan bij Mireille Koomen van Cliëntenbelang Amsterdam via m.koomen@clientenbelangamsterdam.nl of belt u naar (020) 75 25 100. Daar kunt ook terecht voor meer informatie. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Het Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam (CASA) is onderdeel van Sportinnovator-centrum AISS. Experts en partners ontwikkelen specifieke kennis en oplossingen ter bevordering van de gezondheid en prestaties van mensen met een beperking, binnen hun eigen mogelijkheden.

 

Het Centrum voor Cliëntervaringen (CvC) is een platform met partners die zich samen inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen in kwetsbare situaties door middel van participatief onderzoek. 

Cliëntenbelang Amsterdam is één van de partners.