Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 december 2023

Laatste live uitzending van het jaar op 21 december

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een speciale Kerst - agenda!

 

Voor en door inwoners

Ester Fabriek is lid van het dagelijks bestuur stadsdeel West. We hebben het met haar over 'West Begroot', de jaarlijkse subsidieronde voor initiatieven voor én door inwoners in het stadsdeel. Welke invloed heeft deze vorm van bewonersparticipatie voor het welzijn van de inwoners. Welke keuzes maakt het bestuur? Hoe dicht zit de burger hiermee op de besluitvorming?

 

Coen Cuijpers in Koblenz.jpgKracht van positiviteit

Kunstenaar en dichter Coen Cuijpers is te gast. Hij vertelt over de voorstelling die hij maakte over zijn schitterende avontuur. In  2019 rende hij met zijn rugzak van Gennep (Limburg) naar Palermo (hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië) om de kracht van positiviteit te verspreiden. Hij liep 72 marathons in 112 dagen, waarin hij veel kleine dingen voor anderen deed. Hij maakte er een theatervoorstelling over.

 
Roze ouderen in Zuid

We praten met hoofdredacteur Tom Hofman over de 5e editie van het magazine Q Glossy, die vrijdag 22 december wordt gepresenteerd. Het magazine geeft de leden van Grey Pride Zuid een gezicht. 

 

Gedicht

Peter Petersen draagt een gedicht uit eigen werk voor. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.