Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 augustus 2016

Lara Jongbloets 11 augustus zomergast bij Radio Signaal

Lara Jongbloets schreef het boek Tussen hel en hemel 17. Hierin beschrijft zij haar ziekteproces met kanker. In de uitzending vertelt zij hierover en over haar ambassadeurschap voor de polikliniek Adolescent and Young Adult(AYA) van het Radboudumc. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natuurlijk zijn we via internet te volgen en terug te luisteren.

Zeldzame tumor

Lara Jongbloets staat midden in het studentenleven als ze op 20-jarige leeftijd te horen krijgt dat ze een zeldzame kwaadaardige tumor in haar baarmoeder heeft. Door een onjuiste diagnose komt Lara in een medische molen terecht.

Na vijf maanden van onzekerheid kan ze beginnen met de behandeling van de zeer agressieve vorm van kanker. Tijdens 42 weken chemotherapie vecht Lara huilend, lachend en kotsend voor haar leven en het behoud van haar baarmoeder.

Polikliniek Oncologie voor jongeren

De polikliniek Adolescent and Young Adult van het  Radboudumc (universitair medisch centrum) is opgericht voor jongeren, omdat juist voor deze leeftijdsgroep (18 tot 35 jaar) specifieke zorg en ondersteuning nodig is, met thema,s als vruchtbaarheid, werk, studie, financiën en lange termijn effecten.

Radio Signaal online

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 11.