Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 augustus 2023

Leden Raad van Toezicht te gast bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een actuele agenda en mededelingen. 

 

Deze week ontvangen we 2 Zomergasten in de studio: Angelique Tjon a Tjoen en Corné Deijkers. Zij maken deel uit van de Raad van Toezicht (RvT) van de Vereniging Cliëntenbelang. Zij stellen zich aan u voor en leggen uit wat een RvT doet en welke bevoegdheden deze heeft. We zullen het onder andere hebben over hun werkzaamheden binnen de RvT en de versterking van de vereniging.

 

Meerjarenbeleid

We gaan het ook hebben over de toekomst aan de hand van het Meerjarenbeleidsplan 2024 - 2027 van Cliëntenbelang Amsterdam dat in de maak is. Bijvoorbeeld over:

  • De ontwikkelingen rond de financiën.
  • Het gebiegdsgericht werken.
  • De versterking van medezeggenschap.
  • De communicatiestrategie. 

 

Grensoverschrijdend gedrag

Aan de orde komt ook het Protocol Ongewenst Gedrag: hoe voorkom je grensoverschrijdend gedrag? Welke afspraken kun je hierover maken?  

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.