Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 oktober 2017

Kennisnetwerk Amsterdam: breng uw idee in!

Cliëntenbelang Amsterdam is lid geworden van het Kennisnetwerk Amsterdam (KNA). Het KNA organiseert elke maand een bijeenkomst over maatschappelijke onderwerpen. Dit jaar ging het onder meer over de zorg over wonen en boosheid in de stad.

 

Andere leden

De leden van het netwerk zijn afkomstig uit woningcorporaties, welzijnsinstellingen, kennisinstellingen, stadsdelen, ondernemingen en gemeentelijke diensten. Nu ook wij lid zijn kunnen we het perspectief van de cliënten inbrengen én hen bereiken om mee te praten, hun ervaringen te delen en hun invloed te laten gelden.

 

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden steeds op een andere plek in de stad plaats. Net als de andere leden kunnen we onderwerpen inbrengen die van belang zijn voor de mensen voor wie opkomen. We hebben inclusie, anti-stigma en een dementie vriendelijke stad in samenwerking met het midden- en kleinbedrijf al genoemd. Of deze onderwerpen in het programma komen is nog niet zeker, maar er ís belangstelling voor.

 

Als u nog een goed onderwerp weet, stuurt u dan een mail aan Dora Tjalsma via d.tjalsma@clientenbelangamsterdam.nl. Bijeenkomsten die aansluiten bij ons werkterrein kunt u terugvinden in de agenda op deze website. 

 

.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel