13 januari 2011

Meldpunt CDK Tandartsen

Het faillissement van de Cross Dental Kliniek (CDK Tandartsen) raakt acht tandartspraktijken in de regio Zuid-Holland en Amsterdam. Hierdoor komen per direct 14.000 patiënten in Amsterdam, Den Haag, Leiden en het Westland zonder tandarts te zitten. Bij onze afdeling Informatie & Klachtenopvang kunt u terecht met vragen over de praktijk in de Pieter Basstraat in Amsterdam.

 

De rechter-commissaris heeft vorige week het faillissement over CDK Tandartsen uitgesproken. Zorgbelang Zuid-Holland heeft bij de curator aangedrongen op het overhandigen van alle medische dossiers aan de betreffende patiënten. Binnenkort maakt de curator meer bekend over een eventuele doorstart van CDK Tandartsen. 

 

Meldpunt geopend

Iedereen in Amsterdam die door dit faillisement nu geen tandarts heeft, kan zich melden bij onze afdeling I & K. Onze medewerkers kunnen mensen - al naar gelang de urgentie van de situatie - adviseren over de te nemen vervolgstappen. De klachten worden doorgegeven aan het meldpunt van Zorgbelang Zuid-Holland. Zij bundelen de knelpunten en overleggen met de betrokken partijen over oplossingen voor de lange termijn.

 

Bereikbaarheid  

De afdeling Informatie & Klachtenopvang is bereikbaar via:

 

Bij het zoeken naar een bonafide tandarts kunnen mensen altijd vragen naar aansluiting bij de Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde (NMT) en naar de BIG-registratie van de betreffende tandarts.

??????????????Terug naar het nieuwsoverzicht »

 

Deel dit artikel