Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 juni 2014

Nieuw: Amsterdams Zorgblog!

De afgelopen tijd is de (Amsterdamse) zorgsector regelmatig negatief in het nieuws geweest. Dat was de aanleiding voor netwerkbijeenkomsten met communicatieadviseurs van zorgorganisaties, Cliëntenbelang Amsterdam, gemeente Amsterdam en Achmea. Alle partijen vinden het belangrijk om meer proactief te communiceren. Zodoende kwam het idee naar boven om een blog te starten: het Amsterdams Zorgblog. Een platform voor alle betrokken partijen om de Amsterdammers te informeren over de ontwikkelingen in de zorg en het welzijn en de dialoog aan te gaan.

Het Amsterdamszorgblog.nl gaat halverwege juni online en op Prinsjesdag lanceren we het blog officieel lanceren door aandacht in de media te zoeken. Tot die tijd willen we het blog zo veel mogelijk uitproberen en vullen met content. 

Wat hebben we nodig?

  • Bloggers – incidenteel of regelmatig, iedereen die zijn/haar ervaringen met zorg wil delen. Dit kan via tekst, film, afbeeldingen, … alles is welkom. Voor bloggers hebben we een bloggersinstructie geschreven. Kent u een blogger of bent u zelf een (potentiële) blogger, laat het ons weten via redactie@amsterdamszorgblog.nl 
  • Bekendheid geven aan het blog via de eigen communicatiekanalen, zoals de website, intranet en de social media.
  • Meedenken? Heeft u tips, ideeën, op opmerkingen? Laat het ons weten!

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel