Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 oktober 2023

Oktobernummer magazine Mantelkracht is weer verkrijgbaar!

Deze week is het oktobernummer van het magazine Mantelkracht weer verschenen. Dit nummer is gemaakt door ons Platform Mantelzorg Amsterdam in samenwerking met MantelzorgNL. Het thema van dit nummer is 'Thuis, Studie en Werk'.

 

Cover Mantelkracht oktober 2023.jpgHierover hebben we onder meer werkende mantelmoeders geïnterviewd, eentje schreef een column en 2 ervan vertelden over hun verwanten in combinatie met hun (vrijwilligers)werk.

 

Op de voorkant staat een mooie foto van een mantelmoeder met haar dochter. Heel toevallig, een collega van ons.

 

De digitale versie kunt u hier inzien en opslaan. Wilt u een papieren exemplaar of van Mantelkracht ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar: platformmantelzorg@clientenbelangamsterdam.nl

 

Diversiteit mantelzorgers

In Amsterdam willen we de diversiteit van de mantelzorgers over het voetlicht brengen door regelmatig een andere groep centraal te stellen. Dit jaar zijn dat de mantelouders. Over hen hebben we eerder dit jaar de toneelvoorstelling 'BROOS' op de planken laten brengen. Een emotioneel stuk, waarin het publiek veel van zichzelf herkende. 

 

Manifest

Naar aanleding van deze voorstellen zijn we tijdens 2 bijeenkomsten in oktober met mantelouders in gesprek gegaan over hun wensen en behoeften. Alle verkregen informatie verwerken we de komende tijd in een manifest. Hierover zullen we u later weer informeren. 

 

Voor alle mantelzorgers

Zijn er knelpunten of ervaringen die u als mantelzorger met ons wilt delen? Laat het ons dan weten via de e-mail. Want we komen op voor de rechten van alle mantelzorgers in Amsterdam en alle signalen zijn belangrijk voor ons!

 

Onze lidorganisaties

Bent u lid van onze vereniging en wilt u bij uw organisatie i gesprek over mantelzorg? Dat kan. Neemt u dan contact met ons op. We geven presentaties en organiseren bijeenkomsten. Dat kan bijvoorbeeld ook met een aantal lidorganisties tegelijk. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel