Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 februari 2018

Ons verkiezingsdebat vanavond op SALTO TV

Ons verkiezingsdebat van gisteravond kunt u vanavond 21 februari om 20.00 uur in zijn geheel terugzien op SALTO TV. Via de kabel of op de website van SALTO. Deelnemende partijen zijn: D66, VVD, Groenlinks, SP, CDA, Piraten Partij, Bij1 Amsterdam, Partij voor de Dieren, Partij van de Ouderen, Carryonthemove, PvdA en 50Plus. Het debat staat onder leiding van publicist/schrijver en presentator Kemal Rijken.

 

Inhoud debat

Voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. hebben wij ons manifest 'Zelf doen, meedoen en kwaliteit' opgesteld. Dit manifest vormt de basis voor het debat. Daarnaast hebben we een 'Wegwijzer' gemaakt. We hebben de verkiezingsprogramma's doorgespit en gekeken wat de politieke partijen zeggen over onderwerpen die belangrijk zijn voor Amsterdammers met een beperking, chronisch zieken, jongeren en hun ouders en mensen die merken dat ze een dagje ouder worden. En wat overeenkomt met ons manifest. In deze toelichting krijgt u meer achtergrondinformatie.

 

LET OP: op het moment dat de Wegwijzer naar de drukker moest, waren niet van alle partijen de verkiezingsprogramma's beschikbaar. Deze ontbreken daarom in de Wegwijzer.

 

Hieronder kunt u een korte aankondiging (video) van de uitzending zien , die door SALTO wordt uitgezonden. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel