Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

22 november 2022

Onze columnist Toon van der Aa te gast op 24 november

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Van grote waarde

Tijdens deze uitzending eren we onze rots in de branding Toon van der Aa. Als columnist is hij een grote en vaste waarde van Radio Signaal en al sinds de oprichting van de partij. 

 

150ste column

Zijn columns zijn scherp, maar niet vilein. Ze geven doorgaans een tijdsbeeld en zijn voorzien van een persoonlijke en humoristische noot, waarbij hij zichzelf niet spaart. Toon is toe aan zijn 150ste column en we houden een bloemlezing van de eerste 149. Aan de hand hiervan bespreken we ontwikkelingen in de zorg en de maatschappij.

 

Pleun van Vliet

Psycholoog en diagnosticus Pleun van Vliet maakte net als Toon zo’n 20 jaar geleden deel uit van de redactie van het magazine Deviant. Ze zijn bijzonder goed bevriend geraakt. Ook zij laat haar licht schijnen op de jubilaris en zal hopelijk her en der uit de school klappen.

 

We kijken uit  naar Toons komst, zoals kinderen naar die van de Sint. Eens zien waarmee hij ons weer weet te verrassen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.