Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 juli 2016

Op 21 juli bij Radio Signaal: zingen als troost en levenskunst

Zomergasten Janet de Langen en Anneke Heinz leiden al 15 jaar Cantina Vocaal. Deze stichting wil zowel amateurs als professionele zangers een podium bieden. Amateurzangers verzorgen een optreden in de studio. Stem donderdag 21 juli tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Janet en AnnekeCantina Vocaal organiseert zangworkshops, masterclasses, open podia, concerten en zanglessen. In de uitzending  vertellen Janet en Anneke over hun ervaringen, het plezier in zingen en dat iedereen het kan. Zingen als troost en levenskunst in een laagdrempelige warme omgeving.

Open podia

Vooral interessant zijn de open podia, waar amateurs hun eigen liederen mogen vertolken. Alle leeftijden zijn dan vertegenwoordigd, zoals een man van tachtig, die na het overlijden van zijn partner een aria zingt. 

Optreden

Dit onderwerp vraagt natuurlijk om een live-optreden. Zangers van Cantina Vocaal laten in de studio horen wat ze in huis hebben.

Radio Signaal via internet

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 21.