Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 februari 2016

Op De Liever Thuis! Beurs met Mijnkwaliteitvanleven.nl

De Liever Thuis! Beurs richt zich op het langer zelfstandig wonen. U vindt er mogelijkheden en oplossingen voor het verbeteren van zelfstandigheid, comfort, veiligheid, zorg en sociale betrokkenheid. Afgestemd op uw situatie, uw wensen en zorgvragen. De beurs vindt plaats van 20 tot en met 23 februari in de RAI.

Handen ineen

Cliëntenbelang Amsterdam, TEAM ED en ambassadeurs van Mijnkwaliteitvanleven.nl vinden het belangrijk dat de zorg om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg verandert. Wij slaan de handen ineen en gaan graag met u in gesprek over wat voor u belangrijk is en nodig om een zo plezierig mogelijk leven te leiden. U kunt ons vinden bij stand 150 (ingang hal 5 aan het Europaplein).

Online vragenlijst

U kunt dit zelf in beeld brengen. Op mijn Mijnkwaliteitvanleven.nl vindt u een online vragenlijst voor mensen met een chronische ziekte of beperking, mensen die door het ouder worden beperkingen ervaren, en hun mantelzorgers. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en beperkingen. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert.

Wanneer u  de vragenlijst zelf niet kunt invullen, dan kunnen vrijwilligers van Cliëntenbelang Amsterdam en TEAM ED,  u hierbij helpen.

U kunt ook bij ons terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, inkomen en vervoer. Klik hier voor meer informatie. 

Mijn Kwaliteitsmeter

Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijke overzicht - Mijn Kwaliteitsmeter - met daarin wat voor u belangrijk is. Dit overzicht geeft houvast op momenten dat het niet altijd eenvoudig is om te verwoorden waar het echt om draait.Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener of gemeente.

Grootschalig onderzoek

Door de vragenlijst in te vullen, draagt u bij aan een grootschalig onderzoek om de zorg te verbeteren. De anonieme uitkomsten worden onder de aandacht gebracht van uw gemeente. Wat gaat goed? Wat kan beter? Waar gaat het goed? En waar moet het beter?

Komt u niet naar de beurs? Dan is het ook mogelijk om u aan te melden via het aanmeldformulier van Mijn Kwaliteit van Leven. Klik hier.

Voor meer informatie over de beurs, locatie en toegankelijkheid kunt kijken op www.lieverthuis.info. Ook kunt u zich via deze site aanmelden voor een gratis toegangskaartje!

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel