Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 april 2018

Programma van Eisen registratie Wijkzorg in de toekomst

De werkgroep ‘Meer tijd en informatie voor de cliënt’ presenteerde 27 maart jl. haar voorstel voor het Programma van Eisen voor registratie Wijkzorg in de toekomst. Ongeveer 90 deelnemers vanuit zorgaanbieders in de Wijkzorg, cliënten en de gemeente, zijn bijgepraat over de voortgang van het programma. Doel van het programma is om de registratie voor aanbieders in de Wijkzorg te ontdubbelen en de cliënt een veel centralere positie te geven binnen de informatie uitwisseling.

 

Het voorstel is het resultaat van 7 bijeenkomsten die tussen september 2017 en februari 2018 zijn georganiseerd. Met aanbieders, cliënten en gemeente is in die bijeenkomsten gekeken naar wat noodzakelijke informatie voor registratie in de toekomst is.

 

Herman Klein Tiessink van Cliëntenbelang Amsterdam vertelde namens de werkgroep over het onderdeel registratie voor de cliënt, Robert Thijssen van SIGRA over het onderdeel voor aanbieders en Hoite Vellema van de gemeente Amsterdam over de benodigde informatie voor de gemeente.

 

Klik hier om het gehele artikel te lezen in de nieuwsbrief van de gemeente 'Wegwijs in de Wmo'. 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden