Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 juli 2022

Publicist Petra Jorissen te gast bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Ook deze zomer kunt u elke donderdag naar onze uitzendingen luisteren. Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Publicist Petra Jorissen

Op 14 juli vertelt Petra Jorissen over haar boek ‘Erg hè! Uit het leven van een rolmodel'. Petra Jorissen was docent Nederlands en trainer en beleidsmedewerker bij gehandicaptenorganisaties. De afgelopen 20 jaar schreef ze vooral over gezondheidszorg en psychiatrie. Het boek is deels gebaseerd op ervaringen opgedaan in een revalidatiekliniek, deels fictief. Een boek met een lach en een traan en vooral een (h)eerlijke spiegel voor de valide medemens.

 

Thomas van der Zande is ook te gast. Op zijn duo-fiets biedt hij gratis fietstochten aan voor mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Met hen voert hij mooie gesprekken. (Herhaling van de uitzending van 8 oktober 2020)

 

Column

De column is deze keer van Toon van der Aa en is getiteld ‘Áaihonger’.

 

BC_Petra-Jorissen.jpg
 Petra Jorissen (foto: Liesbeth Sluiter)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.