Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 december 2020

Radio Signaal 17 december

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

Radio Signaal in coronatijd

We herhalen onze uitzending van 17 september, want we kunnen in coronatijd nog geen gebruik maken van de studio's van Salto. Zoals u van ons gewend bent wél  weer met een actuele agenda en mededelingen. 

 

Jungle Amsterdam: sociale verduurzaming

Jungle Amsterdam wil Amsterdam-Oost het meest duurzame stadsdeel van Amsterdam maken. Van onderop gedragen en met aandacht voor de sociale aspecten. Met workshops, acties, en praktische ondersteuning worden arme, kwetsbare mensen onderdeel van de verduurzaming van het stadsdeel. Een gesprek met uitvoerend directeur Jannekee Jansen op de Haar.
In november openden ze hun tweede weggeefwinkel 'Het Afvalpaleis', Dapperstraat 76. Buurtkrant Oost-Online deed verslag.

 

Algemene Hulpdiens Buitenveldert

De Algemene Hulpdienst Buitenveldert is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan buurtbewoners vanwege hun fysieke, geestelijke of sociale situatie. Denk daarbij aan vervoer, boodschappen en kleine klusjes, maar ook  aan gezelschap of een wandelingetje. Alles om vereenzaming te voorkomen en socialisatie te bevorderen. We praten met coördinator Marianne Versteeg.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.