Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 februari 2022

Radio Signaal 17 februari met Patricia Goduto

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Patricia Goduto

Dit keer te gast zangeres en theatermaakster Patricia Goduto (37). Zij speelt haar autobiografische soloshow Code Rood in theater de Kunstgreep in Oostzaan. Voor een groter publiek spelen is haar niet onbekend. Zij was werkzaam in de Nederlandse musical en -entertainmentwereld o.a. bij Stage Entertainment maar werd psychisch ernstig ziek.

 

Na 8 jaar gedwongen opname binnen de psychiatrie wist Patricia te herstellen van een overdosis aan diagnoses en medicijnverslaving: ‘’Ik heb mij letterlijk uit de isoleercel gezongen.‘’ 


(Foto: Eus Driessen)

Thumbnail Patricia Goduto.jpg

Reis van herstel

Met Code Rood vertolkt Patricia de reis van haar herstel door middel van scènes en live muziek. Dit doet zij om haar publiek te inspireren en te laten weten dat niemand gek of normaal is. Zo luiden de woorden uit haar gedicht dat zij tijdens de show brengt; ‘’ Wie is gek? Wie is normaal ? Ieder van ons heeft een levensverhaal.‘’ 

 

Naast optredens brengt zij haar muziek uit op de bekende streamingsdiensten. Onder andere De Koffer van Sjors van der Panne en Everything Must Change van Oleta Adams en eigen werk. Dit alles geheel in eigen stijl. 

 

In de uitzending laat zij ook muzikaal van zich horen. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.