Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 september 2019

Radio Signaal uitzending 19 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op uw radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 
 

NEMO-land

We ontvangen Mathilde Andriessen, directeur van natuur- en wandelorganisatie NEMO-land. De organisatie beheert onder andere een groene oase achter het Westerpark met tal van activiteiten, steeds met de natuur als inspiratiebron. Voorbeelden hiervan zijn de cursussen, een moestuin en proeverij.
 

KansenNet

Vrijwilligersorganisatie KansenNet biedt Amsterdammers hulp op maat bij werk en taalverwerving. Ook geven ze advies bij het oprichten van stichtingen en verenigingen. We praten met de voorzitter en organisatieadviseur Maarten Otto en bestuurslid en coach Sjoerd Schamhart.
 

Column

Glenda Westzaan leest haar column ‘Vergeten verplicht’ over de amnestiewet in Spanje.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.