Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 oktober 2022

Radio Signaal 20 oktober over zelfvertrouwen, de kracht van tegenslag en het creëren van je eigen pad

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Na een Actuele Agenda en Mededelingen kunt u luisteren naar drie interessante sprekers. 

 

Zelfvertrouwen vergroten

Als eerste gaat Psycholoog Najla in op zelfvertrouwen met: Ben jij Onzeker? Zo vergroot jij je Zelfvertrouwen!' Zij leert u ook wat oefeningen waarmee u weerbaarder tegen oordelen van anderen wordt en positiever gaat denken over u zelf en over uw lichaam. 

 

Dromen realiseren

Daarna 'De kracht van tegenslag' van Niels van Buren. Wat als het ons lukt om tegenslag te gebruiken om onze dromen te realiseren. Niels vertelt enthousiast over zijn succes na moeilijke tijden concreet en leerzaam. 

 

Eigen pad

Tot slot 'Durf jij je eigen pad te creëren!' van Sabine Boogaard. Zij was al niet van de gebaande paden en vertrok van Amsterdam naar de andere kant van de wereld. Ze woont daar in de natuur en inspireert anderen met haar eigen bedrijf. 


Het luisteren naar deze energieke sprekers is zeer de moeite waard
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.