Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 maart 2019

Uitzending Radio Signaal 21 maart

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Tegen racisme en discriminatie!

We zitten midden in de Week tegen Racisme en op 21 maart is het de Internationale  Dag tegen Racisme en Discriminatie. We praten met Max de Ploeg, programmamaker bij De Inclusieve Stad van Pakhuis de Zwijger, en Saide Derrazivan van het 21 Maart Comité. Zij vertellen over het programma en de landelijke demonstratie die op 23 maart zal plaatsvinden in Amsterdam.
 
Ook aanwezig is Angelo Ormskerk van Creative  Collective, dat bouwt aan een multiculturele gemeenschap door dans, zang en creatief schrijven. Wat betekent de Week tegen Racisme voor hen?
 

KOPPL

Te gast is Marnix Kistemaker van KOPPL. Deze organisatie ondersteunt Amsterdammers die te maken hebben met eenzaamheid, armoede en mantelzorg. Zij koppelen hen aan vrijwilligers en/of organisaties die ze verder kunnen helpen. Hiertoe zijn inmiddels een aantal zuilen in het Amsterdamse straatbeeld verschenen.
 

Column - uitzendlicentie in gevaar.

Er is een strijd gaande om de uitzendlicentie voor de stad Amsterdam. Het bestaan van alle bij Salto aangesloten omroepen, ook dat van Radio Signaal, staat daarbij op de tocht. Evenals Salto zelf. Graag uw aandacht voor de column van Jeannine:  ‘Salto: ogen en oren van de stad'. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klik hier om de uitzending terug te luisteren.