19 augustus 2019

Radio Signaal uitzending 22 augustus

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. Deze keer herhalen we de muzikale uitzending van 18 april vanuit het Ramses Shaffyhuis, dat inmiddels 2 jaar bestaat.
 

Ramses Shaffy Huis

Het Ramses Shaffy Huis is een burgerinitiatief vanuit de Stichting Kunstenaarshuizen Amsterdam. Het is een woon-werk, ontmoetings- en expositie plek. Ook is het een gemeenschap van jonge en oudere kunstenaars. De jonge kunstenaars zijn vaak net afgestudeerd aan de Amsterdamse kunstopleidingen, de ouderen hebben een heel werkzaam leven achter de rug. De filosofie is dat de generaties elkaar ondersteunen, inspireren en hier en daar helpen. Men woont zelfstandig, maar met name voor de ouderen is Zorggroep Oost aanwezig. De organisatie draait volledig op vrijwilligers.
 

Gasten

In de uitzending praten we met: 

  • Ed Cools,  bestuurder van de Stichting Kunstenaarshuizen en vrijwilliger bij het Shaffyhuis.
  • Hans de Cleen, industrieel vormgever, bewoner en initiatiefnemer van het Shaffycafé.
  • Hans Daniel, medewerker van de Zorggroep Oost.
  • Toekomstig bewoner en zanger Hans de Booij, bekend van zijn grote hit Annabel. Hij zal een nieuw lied ten gehore brengen. 
  • Bewoner Maarten Hageraats die een aantal liedjes van Ramses Shaffy zal spelen en zingen. 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.