Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 april 2022

Radio Signaal 28 april met 2 TedTalks

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Tijdens deze uitzending kunt u luisteren naar 2 Ted Talks, de actuele agenda en onze mededelingen.

 

Hoe mijn zelfbeeld compleet veranderde

In zijn TED Talk geeft Ruben van Tienen een kwetsbaar kijkje in het hart van een succesvol goochelaar. Een mooie en  ontroerende presentatie over eigenwaarde. Al kind miste hij contact met leeftijdsgenootjes en had weinig eigenwaarde. Zijn dyslexie zat een makkelijk het schoolleven ook in de weg. Met de van Sinterklaas gekregen goocheldoos komt er een einde aan zijn eenzaamheidsgevoel. Hij transformeert van verlegen jongen tot de Nederlandse kampioen goochelen met eigenwaarde.

 

(Tekst loopt door na de foto)

Thumbnail Jitske Kramer.jpg

Het effect van inclusie

Jitske Kramer is een antropoloog die zich met name richt op het bedrijfsleven en zich daarom 'corporate antropoloog' noemt. Ze heeft talloze reizen over de hele wereld gemaakt en gekeken hoe mensen in andere culturen met elkaar samenleven. Uit passie voor het vak 'corporate antropologie' heeft ze met Danielle Braun de Academie voor Organisatiecultuur opgericht

 

Ze zijn expert op het gebied van Organisatiecultuur – Leiderschap – Diversiteit. Jitske bespreekt in deze TedTalk het gevaar van fragmentatie en hoe inclusie dit gevaar verhelpt. Gooi een antropoloog op de werkvloer en je krijgt een interessante resultaat.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.