Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

29 maart 2022

Radio Signaal 31 maart eerbetoon aan Laura Meddens

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Eerbetoon Laura Meddens

Als eerbetoon aan kunstenares Laura Meddens herhalen we op 31 maart de uitzending met haar van 11 november 2021. De kunstenares met een visuele beperking overleed plotseling op 7 maart. Zij gaf 3 keer een uitzending van Radio Signaal kleur. 

Laura Meddens.png

Haar liefde voor kleuren is terug te zien in haar tekeningen en schilderijen, al voordat ze slechtziend werd. In 2007 verloor ze haar gezichtsvermogen volledig, maar zeker niet haar visie. 

 

Inspiratie van binnenuit

Laura vond inspiratie voor haar interessante kunstwerken van binnenuit. Ze kreeg beelden vanuit haar hart en ziel, beïnvloed door de emotie van het moment. In samenwerking met kunstmatrix.de werkte Laura aan 3 virtuele exposities die vanuit uw luie stoel te bekijken zijn.

 

U kunt een route volgen langs haar originele schilderijen en haar serie Seescapes (zeegezichten) in enorme prints die zij in samenwerking met Whitewall.com ontwikkelde. Als derde kunt u de prints in verschillende ruimtes bekijken. Laura vertelde over hoe zij de coronatijd doorkwam en over haar nieuwe projecten. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.