Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 april 2018

Radio Signaal, uitzending 5 april 2018

In deze themauitzending hebben we het over kinderen en jongeren die in armoede leven. We belichten twee organisaties die willen voorkomen dat gebrek aan geld een belemmering vormt voor hun ontwikkeling. 

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet

 

Leergeld

De gemeente Amsterdam schat dat de armoedevoorzieningen een-derde van de kinderen voor wie ze bedoeld zijn niet bereiken.  Stichting Leergeld gaat naar die gezinnen toe om hen te informeren en te ondersteunen.  Aan het woord komt Miriam Meijs, algemeen coördinator van Leergeld Amsterdam,

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sinds 3 april zijn het Jeugdsportfonds  en Jeugdcultuurfonds opgegaan in één groot Jeugdfonds Sport & Cultuur, waarop ouders een beroep kunnen doen via een intermediair.  We praten met coördinatoren Hanneke van Wees (cultuur) en Levie Heijmans (sport).

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.