Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 juli 2016

Radio Signaal 7 juli met zomergast Wilma Boevink

Daar komen de zomergasten! De eerste gast is Wilma Boevink, ervaringsdeskundige in de GGz en wetenschappelijk medewerker aan het Trimbos instituut. Ontstaat er door de inzet van ervaringsdeskundigheid een nieuwe GGZ? Stem donderdag 7 juli a.s. tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Wilma Boevink  is ervaringsdeskundige in de GGz en werkt als senior wetenschappelijk medewerker bij het Trimbos-instituut. Zij is aanjager van de herstelbeweging voor mensen met een psychische aandoening,  waarbij ze ervan overtuigd is dat ervaringsdeskundigen elkaar kunnen helpen en ondersteunen in hun proces van herstel. 

Ook Hugo van Hamersveld, ervaringsdeskundige en belangenbehartiger, neemt deel aan het gesprek. Centrale vraag zal zijn: ontstaat er door de inzet van ervaringsdeskundigheid een nieuwe GGz?     

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 7.