Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 oktober 2022

Radio Signaal 13 oktober: herhaling van uitzending met Wil van Soest

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Met een actuele agenda en mededelingen en dan een herhaling van het interview met Wil van Soest. Zij is de energieke en onvermoeibare partijleider van de Amsterdamse Partij van de Ouderen. Sinds 2021 is zij de oudste, actieve politicus van Nederland. Ze was 20 jaar actief in de stadsdeelraad Noord, 8 jaar in de Amsterdamse gemeenteraad en vanaf 2019 in de Provinciale Staten van Noord-Holland.

 

Zij zet zich in voor betere voorzieningen voor ouderen zoals geschikte woningen (en zorgwoningen) en kleinschalige woongroepen, bereikbare gezondheidszorg, openbaar vervoer op loopafstand, meer bankjes en openbare toiletten,  en meer. 

 

De groeiende eenzaamheid onder ouderen is haar een doorn in het oog. In beleidsvoorstellen en commentaar neemt de bestrijding van eenzaamheid een belangrijke plaats in.

 

Een boeiende Zomergast, luisteren dus! 

 

Thumbnail Wil van Soest.jpg

(Foto: Stadsblad Echo)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.