6 april 2021

Radio Signaal 8 april

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

In coronatijd is Radio Signaal tijdelijk veranderd in Radio Danspaleis en gaat na 15:00 uur nog even door.


Het Danspaleis op Radio signaal

Normaal organiseert het Danspaleis in stad en land dansmiddagen voor 65 plussers en hun introducés (jong en oud). In coronatijd is men in podcastvorm verdergegaan als het Radio Danspaleis. Via uw eigen Radio Signaal komt deze versie van het Danspaleis nu naar ú toe. Een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door deze tijd.  

 

Feyenoord!

Radio Danspaleis komt deze week vanuit Rotterdam Zuid ofwel stadsdeel Feyenoord. Het stadsdeel had vroeger pesthuizen en een galgenveld, zaken waar inwoners van Noord de neus voor optrokken. Suna Duijf praat met bewoners en kenners uit de wijken Bloemhof en Hillesluis. 

Ben From (77 jaar), een slager die sinds zijn 40e verslaafd is aan dansen, praat mee, alsook Willeke Mulder, coördinator dagbesteding bij Humanitas. Rotterdams trots Joke Bruijs is ook te gast.

 

Joke Bruijs

Artiest van de week  is  Joke Bruijs. Ze is inmiddels 68 en vierde in 2017 haar 50-jarig Showbizz-jubileum. Maar stoppen? Daar denkt ze nog niet aan.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.