Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 januari 2022

Radio Signaal en Danspaleis uitzending 20 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

In verband met de coronamaatregelen zijn de studio's van SALTO nog steeds gesloten. Hierdoor zijn er geen live uitzendingen te beluisteren, maar u hoeft Radio Signaal geen week te missen.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Gezelligheid en vertier

Radio Danspaleis is te gast in de buurthuiskamer van het Leger des Heils in Utrecht Overvecht. Een ontmoetingsruimte waar buurtbewoners elkaar dagelijks treffen voor gezelligheid en vertier.

 

Ze spreken de rockende kapitein Huub Stijvers (met gitaar) die werkzaam is bij het Leger des Heils en een bezige bij op en om de locatie. De vrolijke bezoekster van het eerste uur Pauline Gerritsen doet uit de doeken, waarom zij al zo’n 20 jaar wekelijks naar de buurtkamer wandelt.

 

En ze verwelkomen de Utrechtse zanger Jan van Piekeren, die een optreden op straat verkiest boven welk podium dan ook. Naast presentator Suna Duijf zijn drummer Martin van Leusden en pianist Frank van Bommel van Het Danspaleis aanwezig. 

 

Radio Danspaleis Jan v Piekeren januari 2022.jpg

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.