Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

31 oktober 2023

Radio Signaal in het teken van de film

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda.

 

Stuwing

Tijdens het Imagine Filmfestival Nieuw Nederlands Peil is in LAB111 de film Stuwing te zien. Van en met actrice en filmmaakster Juliette van Ardenne. Zij speelt een jonge moeder die zichzelf na het krijgen van haar kind verloren heeft en ervoor vecht om haar geestelijke gezond te blijven.

 

Julliette gebruikt haar eigen ervaringen in deze film. We hebben een openhartig gesprek. Het is nog vrij onbekend dat bevallingen zó traumatisch kunnen verlopen dat iemand er een Post Traumatische Stress Stoornis aan kan overhouden. 

 

Oud - West door kinderogen

Op 4 november is de feestelijke filmpremiëre van De West Show (3) in de Havelaar in Oud - West. De film is helemaal door kinderen gemaakt. Zij kregen als echte buurtreporters een hele week les les van 2 ervaren, professionele filmmakers: Biba Krklec en Inge Willems.

 

Met hen praten we over het maakproces en hoe je een leefbare wijk ziet door kinderogen.

 

40 jaar Indische Buurt

Het Amsterdams BuurtFilmfestival organiseert op 11 november de inzendingen voor Filmlab Oost. Kibret Mekkonen maakte een film over de veranderingen in 40 jaar Indische Buurt. Hij is samen met Lotte - een van de hoofdpersonen uit zijn film - in de studio. 

 

Column

De column is dit keer van Nynke van Zwol.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.