Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 april 2024

Radio Signaal - kunst in de zorg

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een actuele agende en mededelingen. 

 

Burennetwerk Amsterdam

In deze uitzending praten we over het 12 - jarig bestaan van Burennetwerk Amsterdam. Over het verloop van lokale wederkerigheid tegen de achtergrond van grote sociale veranderingen. Er gebeurde veel in Amsterdam, en tóch blijkt het nog steeds de lieve stad die het al was.

 

Eliza Perez Cordaan.jpgKunst en welzijn verbonden

Eliza Perez (foto) is projectleider 'Kunst en Zorg Thuis en Ouderen' bij Cordaan en maakt zich hard voor kunst in de zorg. Moeten we nu alweer gaan uitleggen dat kunst en welzijn zéér nauw met elkaar verbonden zijn? Binnen de zorg zijn mensen nodig die de kunsten op een volwassen manier blijvend in de zorg kunnen verankeren.

 

Levensverhalen schrijven

In kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken start een cursus Levensverhalen schrijven voor 55+. Professioneel auteur en docent Wilma van den Akker leert deelnemers in 6 lessen schrijven aan hun eigen levensverhaal. Als je zelf de hoofdrol speelt, hoe onderscheid je dan bijvoorbeeld de hoofdzaken van bijzaken? Hoe ga je om met tijdsverloop in je verhaal?
 

Column

De column is dit keer van van Nynke van Zwol.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.