Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

10 januari 2023

Radio Signaal op 12 januari over het CvC

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Deze uitzending hebben we weer een actuele Agenda en nieuwe mededelingen.

 

Samen onderzoek doen

Op 12 januari staat het Centrum voor Cliëntervaringen (CvC) centraal. Het CvC is een platform dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van bestaan van mensen in kwetsbare situaties door middel van zogeheten participatief onderzoek. Te gast zijn onderzoekers Minne Bakker (VUmc) en Mireille Koomen (Cliëntenbelang Amsterdam) zijn te gast en mogelijk verwelkomen we ook nog een ervaringsdeskundige mede-onderzoeker. 

 

We praten over het ontstaan van het CvC, zijn activiteiten en onderzoeken, zoals het onderzoek ‘Goede zorg in de wijk, monitoring transitie vanuit cliëntenperspectief’ en het vervolgonderzoek naar de Buurtteams en de bevindingen tot nu toe. 

 

Verbetering zorg en ondersteuning

Ook zullen we het hebben over de verbetering van beleidsvorming en evaluatie van zorg en ondersteuning vanuit samenwerking tussen zorgaanbieders, gemeenten, financiers, onderzoekers en cliëntenvertegenwoordigers in de regio. Met de mensen in kwetsbare situaties als volwaardig partner.

 

Verhaal

Schrijfster Evelien Diepstra  leest haar verhaal ‘Éen nieuw jaar’.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.