Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

28 november 2023

Radio Signaal over de sportprijs de Amsterdamse Pluim

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda.

 

Sporten met een beperking

De uitzending staat in het teken van de Amsterdamse Pluim, dé prijs voor sportaanbieders in Amsterdam die zich speciaal onderscheiden met een sportaanbod voor mensen met een beperking.

 

Denise Baars (programmamanager Gehandicaptensport gemeente Amsterdam) vertelt waarom de gemeente het belangrijk vindt dat sport toegankelijk is voor álle Amsterdammers.

 

Maud van de Wiel van de genomineerde Prins Willem-Alexande manege en Annieck Timmerman van het Team Para Atletiek delen hun ervaringen in de gehandicaptensport en met hun geweldige initiatieven. De derde genomineerde Voetbalvereniging FC Zuid sluit hopelijk ook aan.

 

De Amsterdamse Pluim is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Clientenbelang Amsterdam, Reade, Meer Bewegen Voor Ouderen, Fonds Gehandicaptensport, Stichting De Omslag, Cordaan en het Longfonds.

 

Stem op uw favoriet voor de Amsterdamse Pluim 2023!

De wethouder Sport van de gemeente Amsterdam reikt de prijs uit tijdens het jaarlijkse Sportgala van Topsport Amsterdam. Dit keer vindt het gala plaats op dinsdag 19 december in het Velodrome in Sloten.

 

U kunt tot 5 december uw stem uitbrengen op de website van Topsport Amsterdam. Om op uw favoriet te kunnen stemmen, moet u ook in de andere categorieën stemmen.

 

Column

Olga de la Fontaine leest haar column 'Úit geregeld'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.