Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

23 mei 2023

Radio Signaal over diversiteit en inclusie met schrijver Reza Kartosen-Wong

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een actuele agenda en mededelingen. 

 

Bewust worden van culturen

Te gast is schrijver, columnist, docent mediastudies(UvA), en mediawetenschapper Reza Kartosen-Wong. Hij schreef met zijn vrouw Chee-Han Kartosen-Wong twee kinderboeken: Waar is mijn noedelsoep?!? (2019) en Gebakken Rijst met van alles en nog wat!!! (2022). Met deze boeken willen zij dat kinderen al lezende bewust worden van verschillende culturen in ons land (en in de wereld) en dragen zij bij aan meer diversiteit en een inclusievere maatschappij.

 

Diverser cultuurlandschap

Chee-Han Kartosen-Wong is een bekroonde creatieve editor en mediamaker. Ze maakt tv-commercials voor internationale merken, documentaires en tv- programma’s voor onder andere 24Kitchen. Samen richtten ze een sociale onderneming op die zich inzet voor een diverser en inclusiever media- en cultuurlandschap.

 

We beginnen met een actuele agenda en mededelingen.

Glenda Westzaan leest haar column ‘Graaiflatie’.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.