Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 april 2024

Radio Signaal over klimaatverandering en vergroening van de stad

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Deze uitzending is een herhaling van 14  september 2023.

 

Iets doen tegen klimaatverandering

De stad wordt steeds heter en natter. De temperaturen lopen hoog op en zware regens tergen de straten. Klimaatverandering is voelbaar. Kunnen we als Amsterdammer hier zelf wat tegen doen? We spreken in deze uitzending met Luella van Turnhout en Mara Broeren. 

 

Luella van Turnhout Groende Buurten.jpgVergroening van de stad

Luella werkt voor Groene Buurten. Een organisatie die werkt aan vergroening van buurten in Amsterdam. Luella is gepassioneerd over de vergroening en weet alles van klimaat, biodiversiteit en de geveltuin voor uw eigen voordeur.

 

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Mara Broeren De Groene Schoonmaakwinkel.jpgOok ploppen particulieren initiatieven op als paddenstoelen uit de grond. Mara Broeren is een Amsterdamse ondernemer en eigenaar van De Groene Schoonmaakwinkel. Ze verkoopt schoonmaakproducten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Als het aan haar ligt, gebruikt heel Amsterdam die. Zo maakt zij het milieu op haar eigen wijze een stuk schoner.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.