Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 oktober 2023

Radio Signaal over Niet Aangeboren Hersenletsel

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda.

 

Op donderdag 19 oktober heeft Radio Signaal een interessante uitzending over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). We verwelkomen 3 gasten die als ervaringsdeskundigen hun hersenletsel hebben weten om te buigen naar iets bruikbaars. 

 

Anita Muschner is een van de oprichters van Stichting NAHst voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Na haar diagnose Multiple Sclerose (MS) veranderde haar wereld en leven, maar stil zitten heeft ze nooit gedaan. Ze besloot lotgenotencontact in Amsterdam op te gaan zetten.

 

Toneelstuk

Hemmo Drexhagen en Tamara van Scheppingen besloten om hun
ervaring om te zetten in een toneelstuk met de titel 'Leven na de schok'. Het gaat over een een echtpaar dat worstelt met de gevolgen van het plotselinge hersenletsel van de vrouw. Ze hopen het publiek te bereiken en aan te zetten tot nadenken. 

 

Gedicht

Peter Petersen leest zijn gedicht 'Bijzonder'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.