Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 augustus 2022

Radio Signaal in september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Ook deze zomer kunt u elke donderdag naar onze uitzendingen luisteren. Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. De gasten voor onderstaande uitzendingen zijn bekend; de redactie werkt nog aan de uitzending van 8 en 22 september. 

 

Ombudsman Munish Ramlal

Op 1 september is Munish Ramlal te gast. Hij is de ombudsman van de metropool Amsterdam. Hij vertelt over de laatste ontwikkelingen in de stad, de activiteiten van de ombudsman en de plannen die hij heeft. 

 

Wonen voor mensen met een beperking

Wonen staat centraal in deze uitzending op 15 september. De laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen voor mensen met een beperking in Amsterdam komen ter sprake. 

 

Boris Dittrich

Op 29 september is Boris Dittrich is te gast. Hij schreef ‘Mandaat’, een autobiografie over zijn leven en onder andere zijn strijd voor mensenrechten van LHBTIQ+-ers. Boris is sinds 2019 lid van de Eerste Kamer, is oud-lid van de Tweede Kamer voor D66 en werkte voor mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch in New York. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.