Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 oktober 2018

Radio Signaal uitzending 25 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.  In deze uitzending aandacht voor pijnbestrijding en diabetes.  

 

Pijnbestrijding

Anna Kirschbaum-Raymann is fysiotherapeut en gespecialiseerd in pijnbestrijding. Zij vertelt in de studio over haar werk. Voor meer informatie kunt u terecht op haar website Boek en Steun en Facebook-pagina. Beide voor en door mensen met aanhoudende pijn en de mensen om hen heen. 

 

Diabetes

Meer en meer mensen krijgen last van diabetes (suikerziekte). Maar wat is dat eigenlijk? Hoe krijg je het? Wat is er aan te doen en hoe kun je het voorkomen? Rens Vandeberg, manager bij het Diabetes Fonds vertelt hierover en over de activiteiten van het het fonds.

 

Column

De column 'Schurende gesprekken' is van Petra Jorissen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.