29 september 2020

Radio Signaal uitzending 1 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Het Leger des Heils

De zorg die het Leger des Heils Amsterdammers biedt is niet meer weg te denken. We staan erbij stil met twee van hun mensen in Amsterdam.

 

Directeur Harry Doef

Harry Doef is directeur Zorg bij de Goodwillcentra. Daarnaast is hij projectleider Mensenhandel en Top600,  voorzitter van het platform Opvangvoorzieningen Amsterdam en  maakt hij deel uit van  het Integraal Burgwallen Overleg  dat over de toekomst van de Wallen praat.

 

Officier Yvonne van Lambalgen

Yvonne van Lambalgen is officier bij het Leger des heils en coördineert een buurthuiskamer aan de Loenermark in Amsterdam Noord. 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.