Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

8 december 2020

Radio Signaal uitzending 10 december

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Stads FM. Op de radio via FM kanaal 103.3 (kabel) of FM kanaal 106.8 of 99.4 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Radio Signaal in coronatijd

We herhalen onze uitzending van 14 november 2019, want we kunnen in coronatijd nog geen gebruik maken van de studio's van Salto. Maar wél weer met een actuele agenda en mededelingen.

 

Hulp bij stotteren

Journalist en coach Lydia van der Weide had ooit zelf last van stotteren. Nu helpt ze anderen met de technieken van Neurolinguistisch programmeren. Waardoor stotteren mensen? Wat gebeurt er in het lichaam en hoe komen zij ervan af?
 

Selectief mutisme

Chaya Rodrigues Pereira is orthopedagoog en onderzoeker bij de Bascule; academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Zij vertelt over de aandoening Selectief mutisme. Kinderen blijken in bepaalde situaties gewoon niet meer te kunnen praten, en dat kan jaren aanhouden.
 
Ze praten bijvoorbeeld wel thuis, maar durven dat niet op school, bij vriendjes of bij familie. Wat is de oorzaak? Hoe wordt het vastgesteld en hoe ziet de behandeling eruit?
 

Column

De column 'Probleemplassen' komt van Toon van der Aa.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.