Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 januari 2019

Radio Signaal uitzending 10 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.


Zelfmoord preventie

We praten met Anjo van Driel, psycholoog bij de zelfmoordpreventielijn 113 (0900-113).  Zij vertelt over de  nieuw app: Vraagmaar  die je helpt het gesprek aan te gaan met iemand van wie je vermoedt dat hij of zij rondloopt met zelfmoordgedachten.
 

WarChild voor Jemen

Katrien van Beurden is sinds november ambassadeur van het in Amsterdam gevestigde WarChild. Met een benefietactie op 31 maart wil zij Amsterdammers in actie laten komen voor de kinderen in Jemen, waar de burgeroorlog steeds meer uit de hand loopt. 
 

Kinderopvang in de problemen

Amsterdamse kinderdagverblijven zien zich genoodzaakt de dagprijzen te verhogen en sommige ouders komen tekort ondanks de  bijdrage van de overheid. Ook is er te weinig personeel. We bespreken de problemen met Gjalt Jellesma, management assistent van Boink, de landelijke organisatie voor kinderopvang.
 
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klik hier om de uitzending terug te luisteren.